tiistai 23. heinäkuuta 2019

Isin vierailu

Maanantaina oli jännittävä päivä, kun pentusten iskä Ice saapui tapaamaan lapsiaan. Alkuun otettiin Ice toki remmissä paikan päälle, ettei vain olisi liikaa vauhtia ja voimaa lasten joukossa, mutta varotoimenpide oli melko turha, Ice osasi olla lapsukaisten kanssa niiiiin hienosti, osasi varoa ja oli niin kiinnostunut pennuista. Ja pennut olivat todella reippaita, menivät samantien jalkoihnin ja tutustumaan, että hei, kukas sinä oikein olet. Paikalla oli tuolla hetkellä neljä tytöistä, ja myöhemmin sitten myös muut olivat mukana.
Ensikosketus

Tytöt tulivat heti iskää moikkaamaan
Sitten joku pojista...






Edellisestä päivästä viisastuneena pennuilla oli nyt "kennelpojan" rakentama aitaus, jotta hiukan edes pysyvät kasassa. Aidatun alueen keskelle oli jäänyt lautataapeli ja eikös vain pennut keksineet kuumana hellepäivänä, että sen alle olikin mukava kaivautua nukkumaan viileään multaan. Ja olipa muuten työ saada pentuja sitten sieltä ulos. (ja voi miten siistejä pentuja meillä sitten olikaan 😂😇

No, kyllä sitten ulkoiltiin myös mukavasti vihreällä nurmella, puhtaasti. Tosin, kun vaihdettiin pennun katsojien myötä tytöt poikiin... niin johan tuli porukalle intoa auton alle rymyämään... Näkyy autot kiinnostavan myös  pieniä koirapoikia. Ikävät ihmiset vain vahtivat ettei pojat päässeet autoharrastuksen pariin vaan pysyttiin vihreällä nurmella.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti