keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Kuusi viikkoa täynnä

Kuusi viikkoa tuli täyteen tänään. Kaikille pennuille on nyt nimetty oma uusi ihminen, - ihminen tai ihmiset-  joilla toivottavasti riittää valtavasti rakkautta, kärsivällisyyttä, topakkuutta ja sitoutumista pentua kohtaan.
Pennuthan ovat esiintyneet joka kerta varsin rauhallisesti ja usein nukkuen kun on käynyt uusia ihmisiä niihin tutustumassa... ja aina samoin myös kun minä olen pentujen luona käynyt. Unta on riittänyt ja leikkihetket ovat olleet lyhyitä.

Tänään kuitenkin jälleen kerran kävi tuo maaginen juttu, että kun vihdoin pitkien pohdintojen jälkeen kaikkien pentujen uudet kodit olivat selvillä, alkoi melkoinen huiske pentulaumassa.
Olen joskus miettinyt, että mikä ihmeen taika siihen oikein liittyy... pieni Jekyll&Hyde-efekti...hmmm.... Voimme sitten taas vuoden kuluttua miettiä, että "mitenkä meni niinku omasta mielestä"!!?? 😂😂😂
Kun ilta viileni, alkoi pennuilla hillitön hauskanpito, ja vauhtia piisasi. Eipä voinut kuin nauraa. Yritimme siinä ottaa myös 6 viikon kuvat mutta tänään ei oikein jaksettu kovinkaan kauaa pentuja "kiusata" kun ei meinanneet paikoillaan pysyä laisinkaan.
Lautapinon alle on  myös pääsy estetty, mutta sekös vain innosti pikkuväkeä kaivamaan entistä tehokkaammin, multa vain lensi kun uusia koloja kaiveltiin...
Huomenna onkin sitten jännittävä neuvola-päivä.... Siitä lisää huomenna.

Vasemmalta Keltainen, Valkoinen ja Harmaa


Valkoisella on toinen korva pystyssä, Harmaalla nousi jo molemmat

Helin Willa

Valkoinen ja Harmaa

Willa
 ja sitten kuuden viikon poseeraukset (ne missoin impossible-jutut...)

Harmaa

Musta "Pyry"

Sininen

Turkoosi

Valkoinen

Vihreä "Stella"
Keltainen "Willa"

Lila

Oranssi "Penni"

Punainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti