torstai 11. heinäkuuta 2019

Olohuoneen valtaajat

Pentujen arki on nyt pikkuhiljaa vakiintunut pentulaatikon ulkopuolelle. Ne mennä viipottavat olohuoneen ja keittiön puolella paikkoja tutkien, keskenään leikkien ja sitten  välillä ryömivät makkarin sängyn alle "luolaan" nukkumaan tai nukahtavat kuka minnekin leikin välillä. Eilen Oranssi neitonen oli omasta mielestään  portin väärällä puolella ja osasi kohtuullisen pontevasti pyytää pääsyä toiselle puolelle, leikkiaika oli lopussa ja se halusi takaisin nukkumaan.

Joka päivä on käynyt uusia ihmisiä tutustumassa pentuihin ja isot koirat ovat siinä sivussa myös syliin tunkeneet, taitavat hiukan olla mustasukkaisia kun pennut vievät suurimman osan huomiosta. Melkoisia sylikoiria tuntuu kaikki pennuistakin olevan. 💓

Pennuilla on keskenään erilaisia rytmejä, osa nukkuu... osa leikkii, osa on maitobaarissa.... ja hetket jolloin kaikki pennut ovat liikkeellä yhtäaikaa on lyhyitä.  Aina tuntuu joku olevan oman uniluolan perukoilla.

Ilmat on olleet kovin koleita ja sateisia, pennut eivät vielä ole kovinkaan paljoa ulkoilleet. Toistaiseksi on uusiksi asioiksi vielä riittänyt elämän laajeneminen makuuhuoneen ja pentulaatikon ulkopuolelle. Mutta nyt kun olohuone on otettu haltuun aletaan ensi viikon aikana pikkuhiljaa laajentaa elämänpiiriä myös ulos.

Välillä levätään Dinan lähellä

"Mitäpä siellä tähtäilet?"

"Mikähän se tämä oikein on..?"

"Tätä on tutkittava hiukan lisää"

Tuntuu sopivan hyvin suuhun...

...Ja on kyllä aika kevyt kantaa
joku neitosista (en enää muista kuka toim.huom.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti